Woningbouw

Woningbouw

Het aanleggen van elektrotechnische installaties in de woningbouw is al sinds vele jaren de hoofdactiviteit van Barendrecht-Elektra b.v. In samenwerking met meer dan 20 verschillende aannemers worden jaarlijks meer dan 700 woningen geïnstalleerd. Niet alleen op grote Vinex-locaties en andere grote bouwprojecten, maar ook in het luxere woningsegment. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met meerdere bouwsystemen. Van het traditionele bouwsysteem tot het hedendaagse gietbouwsysteem, we kunnen met beide overweg!

Barendrecht-Elektra is uw aanspreekpunt voor meerdere disciplines: elektrotechnische installaties, inbraak- en brandbeveiliging, communicatiesystemen, mechanische ventilatiesystemen, systeemplafonds maar ook nieuwe technieken als domotica. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen in het onderhoud door middel van een onderhoudsovereenkomst.

Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling en tekenkamer waar wij u graag adviseren over indeling en gebruiksgemak van de verschillende systemen. Grote en kleine werken worden door onze werkvoorbereiders zorgvuldig ontworpen en uigetekend.

Met onze ervaring en de garantie voor kwaliteit, zie hiervoor ook onze certificeringen, heeft u met Barendrecht-Elektra een betrouwbare totaalinstallateur voor uw woningbouwproject gevonden!