Beveiligingsinstallaties

Beveiligingsinstallaties

Barendrecht-Elektra denkt graag met u mee over een geschikte beveiligingsinstallatie die past bij uw wensen. Beveiligingsinstallaties zijn er in verschillende toepassingen, maar allen met een gemeenschappelijk doel; calamiteiten voorkomen. Onze beveiligingsmonteurs adviseren u, installeren de installatie en ondersteunen u in gebruik en onderhoud.

Ook op het gebied van beveiligingsinstallaties is Barendrecht-Elektra b.v. een gecertificeerde totaalinstallateur. Wij helpen graag met het veiliger maken van uw omgeving door middel van inbraakbeveiliging, brand- en ontruiming systemen, camera systemen, toegangscontrole of terreinbeveiliging. Het voordeel van de bundeling van deze disciplines is dat u maar met 1 partij te maken heeft, waardoor de verschillende installaties naadloos op elkaar afgestemd zijn.

Inbraakbeveiliging

Een inbraakbeveiligingssysteem bestaat uit een centrale, waarop een aantal tactisch geplaatste detectoren is aangesloten. Zodra er een (poging tot) inbraak wordt gesignaleerd, wordt er een signaal naar de meldkamer gestuurd. De meldkamer onderneemt hierop direct actie!

Brand- en ontruimingssystemen

Barendrecht-Elektra is tevens een gecertificeerd bedrijf voor brandmeldinstallaties. Een brandmeldinstallatie ge√Źnstalleerd door een gecertificeerd installatiebedrijf is tegenwoordig zonder uitzondering voorwaarde van een gemeente of verzekeraar. Zo weet u zeker dat de installatie voldoet aan alle voorschriften. Informatie over deze certificering kunt u vinden onder het kopje Certificeringen rechts boven.

Camerasystemen

Camerasystemen bieden u de mogelijkheid om via beeldscherm overzicht te krijgen over uw gehele pand en eigendommen. Bovendien werken deze preventief tegen diefstal en vandalisme. Het ontwerpen en installeren van een goed camerasysteem gaat gepaard met vakmanschap, u wilt immers wel de juiste beelden!

Toegangscontrole

Met toegangscontrole kunt u uw bedrijf en uw medewerkers beschermen tegen ongewenste personen, daarnaast wilt u wel gastvrij blijven. Dit kan bijvoorbeeld door middel van badges en kaartlezers. Een goede toegangscontrole zorgt ervoor dat uw medewerkers en uw bezoekers snel en gecontroleerd naar binnen kunnen zonder daar hinder te van ondervinden.

Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging is een eerste middel om ongewenste gasten te weren. Een passend beveiligingssysteem voor uw terrein is afhankelijk van een aantal factoren. Mogelijke criminele scenario' s spelen hierbij een belangrijke rol, evenals de contouren van het terrein, de soort ondergrond en zelfs weersomstandigheden. U bent bij ons altijd welkom voor advies!