Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Dat Barendrecht Elektra zich niet alleen bezig houdt met het aanleggen van elektrotechnische installaties in woningen blijkt uit de lange lijst van utiliteitswerken die in de loop der jaren is aangelegd. Een aantal mooie voorbeelden binnen de stadsgrenzen van Hellevoetsluis is het gemeentehuis Hellevoetsluis, scholengemeenschap Helinium en de sportcomplexen de Eendraght, de Fazant en de Morgenstond. In Rotterdam werden op kantorenpark “Rivium” twee kantoortorens geïnstalleerd, welke zijn voorzien van een computergestuurd lichtregelsysteem met 2000 armaturen.

Ook op het gebied van elektrotechnische installaties in recreatiewoningen is de laatste jaren flink aan de wand getimmerd! Zo werden het centrumgebouw en de omringende vakantiebungalows van bungalowpark Citta Romana door Barendrecht Elektra b.v. geïnstalleerd en recent is in Burgh-Haamstede nog een vakantiecomplex geinstalleerd voor Landal Greenparks.

Barendrecht Elektra heeft ervaring in vele verschillende utiliteitsbouw projecten. In combinatie met het totale aanbod van de elektrotechnische installaties kunnen wij u een zo compleet mogelijk voorstel doen, waarbij onze ontwerp- en tekenafdeling u kan adviseren over de mogelijkheden.