Particulier

Particulier

Barendrecht-Elektra b.v. mag dan zijn uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de regio, nog altijd is men niet vergeten waar alles mee begonnen is: ‘het burgerwerk’. Een aantal monteurs is continue in de weer om, waar nodig, storingen op te lossen bij particulieren, instellingen en bedrijven. Zo is Barendrecht-Elektra al jaren de vaste installateur van woningbouwvereniging Maasdelta te Hellevoetsluis.

Wij helpen u graag met creëren van een comfortabele en veilige leefomgeving. Zo is de indeling van de elektrotechnische installaties de basis, maar dragen onze inbraak- en brandbeveiliging installaties bij aan de veiligheid en bevorderen onze communicatie- en ventilatiesystemen het wooncomfort. De sfeervolle verlichtingsmogelijkheden maken het hierbij af.

Naast het oplossen van storingen en het installeren van verschillende installaties kunnen wij u ook helpen met uitbreidingen van een al bestaande installatie. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het uitbreiden van een aansluiting voor een wasdroger of elektrische kookplaat. Maar ook het aanpassen van de elektrische installatie van de keuken- of badkamerverbouwing geschiedt geheel volgens uw wensen.

Wij denken met u mee en kunnen passende oplossingen bieden voor iedere situatie/omgeving! Onze monteurs adviseren graag over de mogelijkheden om zo het woongenot te vergroten. Vanzelfsprekend gebeurt dit alles volgens de laatst geldende normen en voorschriften.