Onderhoud

Onderhoud

Een elektrotechnische storing kan erg vervelende gevolgen hebben. Uw computers werken niet meer of uw productielijn staat stil. Om dit te voorkomen biedt Barendrecht-Elektra op zijn verschillende disciplines  onderhoudsovereenkomsten aan om goede werking van uw systemen te waarborgen.

Tegenwoordig zijn ondernemers verplicht hun installaties en gebouwen te laten keuren en onderhouden. Preventieve installaties zoals noodverlichting en inbraak- en brandmeldinstallaties dienen volgens de eisen van de Arbo-wet te functioneren. Periodieke keuringen en rapportages zijn daarom van groot belang!

Wij kunnen dit voor u verzorgen. Wij stellen voor u een integrale onderhoudsovereenkomst op waarin we vastleggen welke installaties wij wanneer voor u nakijken en/of onderhouden. Daarnaast krijgt u een keuringsrapport waarin staat dat de installatie is nagekeken en onderhouden met eventuele op- of aanmerkingen betreffende de installatie waarop wij u dan attenderen.

Integrale onderhoudsovereenkomsten kunnen bij Barendrecht-Elektra b.v. worden afgesloten voor:

  • Inbraakbeveiliginginstallaties
  • Brandmeldinstallaties
  • Noodverlichtingplannen
  • Mechanische ventilatiesystemen

Voor de elektrotechnische installaties en communicatiesystemen geïnstalleerd door Barendrecht-Elektra b.v. is er een 24-uurs storingsdienst actief. Onze storingmonteurs zijn zonder uitzondering ervaren vakmensen en kunnen zelfstandig oplossingen bedenken op alle storingen. 

Mocht u graag een onderhoudscontract  willen afsluiten kunt u ons altijd benaderen!