Communicatiesystemen

Communicatiesystemen

Ieder bedrijf moet tegenwoordig goed bereikbaar zijn. Iedereen wil overal kunnen communiceren en storingen in de bereikbaarheid kunnen bij bedrijven tot hoge kosten leiden. Ook voor de particulier is het fijn om over een goed communicatiesysteem te beschikken. Barendrecht-Elektra b.v. levert en installeert complete communicatiesystemen en data-installaties al dan niet in samenwerking met andere gerenommeerde bedrijven.

Vanaf het moment dat intercomsystemen toegepast werden in appartementencomplexen heeft Barendrecht-Elektra deze discipline opgenomen in het pakket van werkzaamheden. Door de jaren heen zijn inmiddels talloze complexen voorzien van deze systemen, al dan niet uitgebreid tot complete video-intercominstallaties met meerdere deurpanelen. Wij leveren en installeren complete deurintercom en deurvideo installaties zowel in nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Onze huismerken zijn Golmar en Tequi, maar ook andere merken zoals Siemens en Tiptel kunnen wij u aanbieden.

Op het gebied van telefonie zit Barendrecht-Elektra b.v. ook niet stil. Zo zijn voor de woningbouw een aantal complete telefoniepakketten ontwikkeld uiteenlopend van vrij eenvoudig tot zeer uitgebreid. Het maakt hierbij niet uit of een woning wordt voorzien van een analoge of ISDN-telefoonaansluiting, voor beide aansluitingen zijn diverse opties opgesteld die voldoen aan de wensen van de klant. Voor aanleg van een datanetwerk (CAT6) of het plaatsen van een 19inch patchkast kunt u ook bij ons terecht!

Naast deze pakketten is het ook mogelijk om individueel de mogelijkheden op communicatiegebied te bekijken en te vergelijken. Als Tiptel-installateur zijn de mensen bij Barendrecht-Elektra op de hoogte van de meeste ontwikkelingen op dit gebied, zodat altijd een goed advies kan worden gegeven!