Vacaturepagina: Barendrecht-Elektra b.v. zoekt collega's!

Vacaturepagina: Barendrecht-Elektra b.v. zoekt collega's!

Door een toename in onze opdrachten zijn wij per direct op zoek naar diverse collega's ter versterking van ons team! Heb jij de passie voor elektrotechniek en ben je gedreven te werken aan mooie projecten en leuke opdrachten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Word jij onze nieuwe collega?! (klik voor de functieomschrijving)

Vacature:   Beveiligingsmonteur
Vacature:   Eerste monteur elektrotechniek
Vacature:   Servicemonteur elektrotechniek

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke baan aan binnen onze sociale organisatie, met een goed salaris, onkostenvergoeding en een jaarlijkse gratificatie. We hebben goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen. Wij hebben een sterk team aan vakmensen, een goede werksfeer en mooie en uitdagende projecten om te maken!

Wij bieden een leuke baan aan binnen onze sociale organisatie, met een goed salaris, onkostenvergoeding 
en een jaarlijkse gratificatie. We hebben goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en je krijgt 25 
vakantiedagen en 13 ATV-dagen. Wij hebben een sterk team aan vakmensen, een goede werksfeer en 
mooie en uitdagende projecten om te maken!Wij bieden een leuke baan aan binnen onze sociale organisatie, met een goed salaris, onkostenvergoeding en een jaarlijkse gratificatie. We hebben goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen. Wij hebben een sterk team aan vakmensen, een goede werksfeer en mooie en uitdagende projecten om te maken!

Ben jij geinteresseerd?
Ben jij geinteresseerd en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Wij nodigen u graag uit bij ons op de koffie! Stuur dan je sollicitatie met vermelding van opleiding en actuele CV naar de heer A.H. Barendrecht via e-mailadres: a.h.barendrecht@barendrechtelektra.nl. Of solliciteer via onze online sollicitatiebank, uw sollicitatie komt direct op de juiste plek terecht!