Projectpagina 146 woningen Hoogeland te Naaldwijk

Projectpagina 146 woningen Hoogeland te Naaldwijk

In Naaldwijk werkte Barendrecht-Elektra b.v. afgelopen 1,5 jaar mee aan de tot stand koming van project Hoogeland. Het project bestaat uit 146 woningen, verdeeld over een apartementengebouw van 34 appartementen, 3x6 appartementen en 94 rijtjeswoningen en is door nauwe samenwerking met de onderaannemers volgens een strakke planning gerealiseerd. De 94 rijtjeswoningen zijn getunneld en het appartementengebouw is opgezet met in het werk gestortte wanden en breedplaatvloeren. 
Plan Hoogeland bestaat voor een gedeelte uit koopwoningen en de kopers hiervan zijn door de kopersbegeleider van Barendrecht-Elektra b.v. begeleid naar een installatie compleet volgens de wensen van de klant.

Barendrecht-Elektra b.v. realiseerde op dit project de elektrotechnische installaties in de rijtjeswoningen, de appartementen en de algemene ruimtes (galerijen, lifthallen, trappenhuizen, entreehal). Hierbij is de verlichting in de algemente ruimtes uitgevoerd in LED. Hiernaast heeft Barendrecht-Elektra b.v. een videofooninstallatie in de appartementen geinstalleerd met zwart-wit monitor en scrollpaneel t.p.v. de entreedeur van het gebouw. De aarding is verzorgt door Barendrecht-Elektra b.v. in goede samenwerking met Nederlands Aardings Bedrijf. 

De voorbereiding van het project is medio mei 2011 gestart en de ruwbouw startte in september 2011. Een jaar later, in september 2012, stond de oplevering van de laatste woningen gepland.

Aannemer: Dura Vermeer Bouw Leidschendam
Gepland tot: september 2012

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Fotopagina

Op dit project zijn onlangs foto's genomen.
Klik hier voor de fotopagina van dit project met recente foto's. Leuk voor een kijkje achter de schermen!