Jubileumkar op lampionoptocht 2010 meer dan geslaagd!

Jubileumkar op lampionoptocht 2010 meer dan geslaagd!

Op zaterdag 11 september 2010 werd de jaarlijkse lampionoptocht van Hellevoetsluis weer gehouden. Een optocht van tientallen versierde praalwagens, veelal voorzien van harde muziek, reed weer door de straten van Hellevoet. Een leuk dorpsevenement waar jong en oud elk jaar weer met veel plezier naar komt kijken. Voor kinderen is deze avond altijd iets speciaals, helemaal als er meegereden mag worden op zo'n heuse praalwagen!

Barendrecht-Elektra b.v. deed wegens het 60-jarig bestaan mee met een 'jubileumwagen' en bood kinderen van het personeel de kans om mee te rijden op de kar! Gedurende de tocht, die voornamelijk in het teken stond van vermaak en plezier, werden ook prijzen toegedeeld in verschillende categorien. Na afloop werden alle prijzen traditioneel op de parkeerplaats van Zwembad De Eendraght uitgereikt aan de gelukkigen. Voor sommige deelnemers dus ook een spannende avond! 

Met een totaal van 15 kinderen zat de Barendrecht-kar goed vol en begon de avond rond 5 uur in de bedrijfskantine. Hier werden de kinderen en ouders ontvangen en werd buiten de laatste hand aan de kar gelegd. Na een patatje met iets lekkers vertrok de kar naar het verzamelpunt waar alle kinderen hun ogen al uitkeken. Onze kids waren omgetoverd tot heuze 'elektriciennetjes' met een bouwhelmpje en een t-shirtje aan en kregen emmers met pennen en stickers die zij aan het publiek mochten uitdelen. Ook kreeg iedereen uiteraard een mooie lampion.

Rond 8 uur vertrok de tocht en hadden de kinderen (en ouders) zichtbaar een hele leuke en vermakelijke avond! De geslaagde avond werd bekroond met een 3e prijs in de caterogie reclamewagens! Proficiat!

Foto's van de 'Barendrecht-Elektra kids' op de lampionoptocht 2010 zijn hier te bekijken: http://barendrecht.jalbum.net/Lampionoptocht-2010