Project: 40 woningen "De Melkfabriek" Dyckhoeve te Hellevoetsluis

Beschut wonen rond een binnenhof. De vorm van Dyckhoeve lijkt geinspireerd te zijn door een klassieke
carré boerderij, een hoeve rond een beschutte binnenplaats, met een toegangspoort. Via de twee poorten aan de west- en oostzijde bereikt u de binnenhof, waar u uw auto, uit het zicht kunt parkeren en waar de tuinen op uitkomen.

Een bijzonder prettige indeling, die maakt dat u hier bij uitstek rustig en beschut kunt wonen. De hoeken van het vierkant zijn gemarkeerd door iets hogere gebouwen met markante kopgevels. Twee van deze gebouwen huizen elk drie startersappartementen. Op de andere twee hoeken staan Hoevewoningen, eveneens met kopgevels. De zes Weidewoningen zijn als 'wachters' voor dit carré gesitueerd en hebben een uniek vrij uitzicht over weilanden.

Dyckhoeve is een project met een prettige, menselijke schaal en een vertrouwd aandoende Hollandse uitstraling. Hier moet het wel prettig wonen zijn! Heerlijk buiten, aan de rand van de stad. In een woning met een authentieke uitstraling, maar uiteraard volop voorzien van eigentijds comfort.

De keuze uit drie verschillende woningtypes maakt wonen in Dyckhoeve interessant voor mensen in verschillende fases van hun wooncarriere. Voor meer informatie over dit leuke project kunt u kijken op de speciale project website: http://www.dyckhoeve.nl/homepage.html

Aannemer: Nederlandse Bouw Unie b.v.
Elektrotechnische installatie door Barendrecht-Elektra b.v.
Laatste opleveringen gepland: eind 1e kwartaal 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Fotopagina's

Op dit project worden iedere week foto's genomen. Hieronder vindt u 2 fotopagina's met recente foto's. Hier kunt u de loop van het project helder in beeld krijgen.

Klik hier voor de fotopagina met foto's van de hele bouw vanaf de hoek van Dyckhoeve.
Klik hier voor de fotopagina met foto's van de korte zijde vanaf halverwege de Oostdijk.