Barendrecht-Elektra b.v. officieel KNX-partner!

Barendrecht-Elektra b.v. officieel KNX-partner!

Barendrecht-Elektra b.v. is officieel KNX-partner en dat willen wij u graag onder de aandacht brengen!
KNX is namelijk de enige officiële wereldstandaard voor woning- en gebouwautomatisering en biedt enorm veel voordelen voor de eindgebruiker.

KNX is een domotica systeem en domotica is er op gericht om alle elektro- technische toepassingen in een woning (verlichten, ventileren, verwarmen, etc.) te integreren tot één samenhangend geheel en zo centraal mogelijk te besturen. Bij voorkeur gebeurt dit flexibel. Dit wil zeggen: besturen vanaf waar u maar wilt, wanneer u maar wilt, met een gemakkelijke bediening en desgewenst op afstand! De invulling hiervan bepaalt u zelf. Een KNX-installatie kan volledig volgens uw wensen en aangepast aan uw eigen situatie, door ons worden aangelegd!

De KNX-installatie biedt de eindgebruiker vooral gebruiksgemak en een goed gevoel. De verregaande integratie van intelligente technieken in en rondom het huis zorgt voor een betere levenskwaliteit door u meer comfort, kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak te bieden.

Sprekende voorbeelden van de mogelijkheden met KNX zijn o.a.:
- Een paniekschakelaar voor ongewenst bezoek; met één druk op de knop wordt alle verlichting ingeschakeld,
- Een alles-uit schakeling nabij de uitgang of naast het bed waardoor alle verlichting die u uitgeschakeld wilt hebben ook echt uit is (en bijvoorbeeld ook de verwarming op de nachtstand wordt geschakeld),
- Een aanwezigheidssimulatie tijdens uw vakantie,
- Een koppeling met andere installaties in uw woning, zoals inbraakbeveiliging en cv-installatie.
Een groot voordeel van een KNX-installatie is de flexibiliteit die het in zich heeft. Het is een installatie die met simpele ingrepen valt aan te passen ook nadat de woning al jaren is opgeleverd.

Door op de onderstaande afbeelding te klikken, kun u de consumenten flyer van KNX inzien.
Heeft u interesse of wilt u meer weten over de KNX domotica installatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voor advies!