Barendrecht-Elektra b.v. bestaat 60 jaar!

Barendrecht-Elektra b.v. bestaat 60 jaar!

Barendrecht-Elektra b.v. bestaat sinds 1 augustus 2010 precies 60 jaar. Ooit begonnen als eenmanszaak in Nieuwesluis en heden ten dagen alweer 43 jaar gevestigd in Hellevoetsluis, kunnen wij met trots zeggen dat het bedrijf in der loop der tijd is uitgegroeid van eenmanszaak tot een onderneming die vandaag de dag aan 65 vaste medewerkers werk biedt.

Misschien kan er zelfs wel gezegd worden dat we tegenwoordig behoren tot een van de grootste in de regio, Barendrecht-Elektra b.v. opereerde namelijk al in een straal van 150 km rondom de thuisbasis Hellevoetsluis!

In 1950 begon oprichter Wim Barendrecht op 23-jarige leeftijd als electricien die op de fiets storingen in de buurt ging oplossen. Vele jaren, ontwikkelingen en veranderingen op de markt later heeft het bedrijf een gezonde en vooral mooie groei doorgemaakt. Tegenwoordig voorziet Barendrecht-Elektra b.v. complete woonwijken, kantoorgebouwen en flats van onder meer: elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties (inbraak- en brandmeld), communicatiesystemen, mechanische ventilatiesystemen en systeemplafonds. Een verandering waar men met recht trots op kan zijn.

De huidige directie, Henk en Ab Barendrecht, zonen van oprichter Wim Barendrecht, kijken met tevredenheid terug op het verleden en zijn blij met deze prestatie. Daarnaast zijn zij nog altijd tevreden over de huidige gang van zaken, iets wat ook niet onbelangrijk is. Men geniet van deze mijlpaal maar houdt altijd de focus op de toekomst. De directie heeft daar goed vertrouwen in en hoopt deze mooie trend nog jaren door te kunnen zetten!

In de september editie van Ondernemend Voorne-Putten zal Barendrecht-Elektra b.v. wegens het jubileum onder de loep genomen worden als historisch bedrijf. Deze mooie special zal met de tijd op onze website verschijnen.