Verlaag uw energierekening met zonnepanelen!

Verlaag uw energierekening met zonnepanelen!

Met zonnepanelen kunt u aanzienlijk op uw energieverbruik besparen (ook in Nederland)! Dankzij onze ruime ervaring met het leveren en installeren van verschillende soorten zonnepaneelinstallaties kunnen wij iedere klant van dienst zijn met een goed advies en een scherpe aanbieding (inclusief overzicht met de terugverdientijd!). Heeft u interesse in zonnepanelen? Dan bent u bij Barendrecht-Elektra b.v. aan het juiste adres!

Wanneer u denkt dat zonnepanelen in Nederland niet rendabel zijn dan heeft u het mis. De zon levert in Spanje, een warm en zonnig land, slechts anderhalf keer zoveel energie op als in Nederland. Daarnaast wekken zonnepanelen ook met bewolkt weer elektriciteit op. Dus zelfs in de sombere herfst- en wintermaanden gaan zonnepanelen door met het opwekken van gratis energie. Nederland beschikt dus over een prima klimaat voor zonnepanelen.

Terugverdienen en waarde verhoging
Wanneer u zonnepanelen plaatst begint u direct met terugverdienen doordat uw maandelijkse energierekening flink afneemt of zelfs verdwijnt. Wanneer de zonnepanelen meer energie opwekken dan het huishouden verbruikt, is uw energierekening nul en wordt derest van de energie (tegen betaling) teruggeleverd aan het net. Binnen enkele jaren heeft u de investering weer terugverdiend en is alle opbrengst na deze periode pure winst. Ook verhoogd een investering in zonnepanelen direct de waarde van uw huis. Uw woning krijgt namelijk een beter energielabel en wordt daardoor aantrekkelijker voor eventuele toekomstige kopers. Zonnepanelen bieden veel voordelen voor u, maar ook voor het milieu: ze wekken schone energie op en zijn hiermee een duurzaam alternatief voor de vervuilende fossiele brandstoffen.

Werking zonnepanelen
Op een zonnepaneel zijn grote aantallen zonnecellen gemonteerd. Zonnecellen bestaan uit twee lagen silicium. Tussen deze twee lagen gaat een elektrische stroom lopen onder invloed van licht. De zonnecellen vangen zonlicht op en zitten dit om in elektrische energie. Die elektriciteit wordt gelijkstroom genoemd. De gelijkstroom wordt omgevormd tot wisselstroom door de omvormer. De wisselstroom kan direct in huis gebruikt worden.

Zie filmpje: https://www.youtube.com/werkingzonnepanelen