Barendrecht-Elektra b.v. installeert villa’s en beachclub project Punt West te Ouddorp (incl. fotopagina!)

Barendrecht-Elektra b.v. installeert villa’s en beachclub project Punt West te Ouddorp (incl. fotopagina!)

De omgeving is er uniek. Een Hollandse baai, zilverwit strand en stoere duinbegroeiing. Als Punt West Hotel & Beach Resort straks wordt opgeleverd, biedt het 77 strandvilla’s en een uitzonderlijk mooie Beachclub met restaurant, een lounge met bar en uiteenlopende ontmoetings- en vergaderruimtes. Daarnaast worden er 13 garageboxen gerealiseerd met aangrenzend een technisch dienstgebouw.

Als installatiepartner van Aannemingsbedrijf Van Den Nieuwendijk helpt Barendrecht-Elektra b.v mee aan de bouw van het project Punt West te Ouddorp. Wij leveren en installeren op dit project de complete elektrotechnische installaties, de mechanische ventilatie-installaties en de verlichting in de woningen. De elektrotechnische installaties worden compleet gemonteerd en opgeleverd volgens de huidige installatievoorschriften NEN1010 2007+C1:2008.

De luxe villa’s bestaan voor een groot deel uit prefab houten casco’s. De prefab wanden worden in de Timmerfabriek door onze monteur volgens tekening voorzien van elektra leidingen, dozen en elektrotechnische voorzieningen. Wanneer de wanden voorbereid zijn worden deze vervoerd naar Ouddorp en op De Punt neergezet. Wanneer de casco’s op de juiste plek staan wordt de complete elektrische installatie in de woning afgemaakt. Ook de installatie van de binnenwanden wordt uitgevoerd.

Zodra de installatie in zijn geheel is voorbereid, is het wachten op de stukadoor en behanger. Vervolgens kan de woning afgemonteerd en opgeleverd worden. Het afmonteren van de verlichtingpakketten wordt ook door Barendrecht-Elektra b.v. gedaan. De verlichting van de woningen is samengesteld door een interieurarchitect die de aankleding van de woningen verzorgt.

Barendrecht-Elektra b.v. biedt de kopers tevens de mogelijkheid hun individuele wensen door te spreken met een interne kopersbegeleider. Hierdoor worden sommige villa’s voorzien van extra installaties zoals inbraakbeveiliging, een camerasysteem, een gebouwbeheersysteem (domotica) of terrasverwarming. Dit uiteraard precies zoals de klant het wenst.

Naast de luxe strandvilla’s wordt er aan het water een grote luxueuze beachclub gerealiseerd. Deze beachclub is in een recordtempo van 9 weken (!) gerealiseerd. Barendrecht-Elektra b.v. heeft in dit gebouw de complete elektrotechnische en data-installatie, inbraak- en brandmeldbeveiliginginstallatie en de complete verlichting geleverd en geïnstalleerd. Ook is voor de gehele audio-installatie het kabelwerk aangebracht door Barendrecht-Elektra b.v.

Punt West is voor Barendrecht-Elektra b.v. een prachtig project op een bijzondere locatie!

Foto's van het project Punt West zijn hier te vinden! (mei 2015)

Video Artist impression: https://www.youtube.com/watch?v=JWku0IdNWFI
Video drone-beelden Werelds aan het strand, april 2015: https://www.youtube.com/watch?v=dVPD9oN_VcQ
Officiele website Punt-West: http://www.punt-west.nl/

Projectarchief:
- Project Punt West te Ouddorp uitgelicht in Stedenbouw editie 725