Jubileumkar op lampionoptocht 2015 groot succes!

Jubileumkar op lampionoptocht 2015 groot succes!

Op zaterdag 12 september 2015 werd de jaarlijkse lampionoptocht van Hellevoetsluis weer gehouden. Een optocht van tientallen versierde praalwagens, veelal voorzien van harde muziek, reed weer door de straten van Hellevoet. Een leuk dorpsevenement waar jong en oud elk jaar weer met veel plezier naar komt kijken. Voor kinderen is deze avond altijd iets speciaals, helemaal als er meegereden mag worden op zo'n heuse praalwagen.

Wegens het 65-jarig bestaan reed Barendrecht-Elektra b.v. dit jaar mee met een 'jubileumwagen' en bood kinderen van het personeel de kans om mee te rijden op de kar. Met een totaal van 17 kinderen (!) zat de Barendrecht-kar helemaal vol! Gedurende de tocht, die voornamelijk in het teken stond van vermaak en plezier, werden ook prijzen toegedeeld aan de versierde wagens in verschillende categorieën. Voor sommige deelnemers dus ook een spannende avond!

De avond begon om 5 uur in de bedrijfskantine, hier werden de kinderen en ouders ontvangen. Na de ontvangst werd door alle kinderen samen de laatste hand gelegd aan de gezellig versierde wagen. Na een patatje met iets lekkers vertrok de kar naar het verzamelpunt waar alle kinderen hun ogen al uitkeken. Onze kinderen waren omgetoverd tot kleine 'elektriciennetjes' met een bouwhelmpje op en een echt Barendrecht-Elektra b.v. t-shirtje aan. Ook kregen de kinderen emmers met pennen en stickers die zij aan het publiek mochten uitdelen én kreeg ieder kind op de kar uiteraard een mooie lampion!

Rond 8 uur vertrok de tocht en hadden de kinderen (en ouders) zichtbaar een hele leuke avond. De geslaagde avond werd bekroond met een 3e prijs in de categorie reclamewagens!

Hieronder kunt u een aantal foto's zien van de 'Barendrecht-Elektra kids' op de lampionoptocht 2015: