Graydon Award voor Barendrecht-Elektra b.v.!

Graydon Award voor Barendrecht-Elektra b.v.!

Op woensdag 24 augustus 2011 heeft Barendrecht-Elektra b.v. bezoek gehad van de heer Thomas Kallenbach van Graydon Nederland BV. Graydon is een financieel onderzoeks- en adviesbureau.

Graydon heeft een onderzoek gedaan naar de financiƫle positie van de bedrijven die in de Bouwnijverheid werkzaam zijn. Ook Barendrecht-Elektra werd onder de loep genomen en vergeleken met de andere bedrijven in de sector. Het resultaat is iets om trots op te zijn en daarom willen wij dat graag met u delen. Barendrecht-Elektra b.v. is, net als nog 500 andere bedrijven in de bouwnijverheid in Nederland, uit de bus gekomen als financieel gezond bedrijf!
De heer Kallenbach bracht ons de Award die men hier voor heeft gemaakt.

Met de Graydon Award wordt de financiƫle gezondheid van de onderneming onderstreept. Op deze manier kunnen leveranciers, klanten en prospects zien dat Barendrecht-Elektra b.v. een financieel betrouwbare partner is om zaken mee te doen. De beoordelingen voor het behalen van het certificaat zijn gebaseerd op de omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Hieronder ziet u een foto van de uitreiking:

V.L.N.R.: A.H. Barendrecht, T. Kallenbach en H.A. Barendrecht