Dun & Bradstreet certificaat voor Barendrecht-Elektra B.V.

Dun & Bradstreet certificaat voor Barendrecht-Elektra B.V.

Op donderdag 14 juni 2012 heeft Barendrecht-Elektra B.V. bezoek gehad van de heer Stan Grijseels van Dun&Bradstreet Nederland. Dun&Bradstreet (D&B) is een internationale organisatie die actief is in de sector van zakelijke informatie en inzicht. D&B biedt haar klanten tools en deskundig advies voor het nemen van betrouwbare krediet-, marketing- en aankoopbeslissingen.

Ieder jaar kent Dun&Bradstreet BV (D&B) aan alle bedrijven in en buiten Nederland een Rating toe. Deze D&B Rating wordt internationaal gezien als een objectieve indicator voor de kans op faillissement en de kredietwaardigheid van bedrijven. Bij deze D&B Rating wordt er gekeken naar twee onderdelen; de 'financiële sterkte' (gebaseerd op het netto eigen vermogen) en de 'risico factor' om het risico weer te geven wanneer u met een onderneming transacties aangaat.

Donderdag 14 juni 2012 ontvingen A.H. en H.A. Barendrecht uit handen van de heer Grijseels het Rating 1 certificaat. Rating 1 is de hoogst mogelijke rating, wat betekent dat Barendrecht-Elektra B.V. in de hoogste kredietwaardigheidklasse zit en volgens het onderzoek minimaal risico heeft op faillissement! We zijn uiteraard erg blij met dit betrouwbaarheidscertificaat over onze financiële positie. Voor klanten, medewerkers en leveranciers een bewijs van de stabiliteit en betrouwbaarheid van Barendrecht-Elektra B.V.

V.L.N.R.: Dhr. A.H. Barendrecht, Dhr. S. Grijseels, Dhr. H.A. Barendrecht