Barendrecht-Elektra zaalvoetbalteam opnieuw bekerwinnaar!

Barendrecht-Elektra zaalvoetbalteam opnieuw bekerwinnaar!

Het Barendrecht-Elektra zaalvoetbalteam heeft opnieuw de ZVVH bekercompetitie gewonnen. Het team stond zaterdag 13 juni voor het tweede jaar achter elkaar in de finale en won deze wederom! De tegenstander, Topstore, werd met 6-4 verslagen.

Voorafgaand aan het duel werd een minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van bedrijfsoprichter en oud-directeur W.H. Barendrecht. Ook speelde het team van Barendrecht met rouwbanden; een respectvol en mooi gebaar.

In een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd lieten de jongens vanaf het begin zien de wedstrijd onder geen beding te willen verliezen. Had Barendrecht-Elektra met de rust nog een voorsprong van 'slechts' 2-0, na rust volgde de doelpunten zich in rap tempo op en keek Topstore binnen 10 minuten in de tweede helft tegen een 5-1 achterstand aan. Topstore kwam sterk terug tot 5-3 maar daarop had Barendrecht direct de 6-3 in petto. In de slotminuten kwam Topstore voor het laatst tot scoren toe maar dit was tevens het laatste doelpunt van het duel.

Na het winnen van de beker in 2008 heeft het Barendrecht-Elektra zaalvoetbalteam in 2009 dus opnieuw het kunstje herhaald. Wij feliciteren de jongens van harte met het behalen van dit mooie resultaat!