Barendrecht-Elektra b.v. officieel partner van Minderwatt®

Barendrecht-Elektra b.v. officieel partner van Minderwatt®

Sinds enige tijd is Barendrecht-Elektra b.v. officieel partner van Minderwatt®. Minderwatt® is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen en realiseert energiebesparingen door de inzet van duurzame lichtoplossingen.

Uit marktonderzoek blijkt dat er veel vraag is naar efficiënte en energiebesparende lichtoplossingen. Ook Barendrecht-Elektra b.v. krijgt veel vragen van klanten, die continue geconfronteerd worden met onjuiste productinformatie over energiebesparing en toepasbare lichtbronnen. Door deze vragen en ontwikkelingen uit de markt is Minderwatt® opgericht. Minderwatt® biedt objectieve advisering en bewezen kennis in samenwerking met lokaal opererende partners. En daar is Barendrecht-Elektra b.v. er nu een van!

Door het aanpassen van de bestaande verlichting kunnen kan men aanzienlijk energiebesparingen realiseren. Daarnaast voldoen verouderde verlichting systemen vaak niet meer aan de eisen die aan daaraan gesteld worden en verbruiken deze heel veel energie.  Minderwatt® realiseert in samenwerking met zijn partners projecten die van meer energieverbruik naar minder energieverbruik gaan!

Voorbeelden:
Afhankelijk van uw situatie zoekt Minderwatt® naar een oplossing die het beste past. Van basis tot uitgebreide energiebesparende lichtoplossingen.
1) De vervanging van lichtbronnen is een voordelige en snelle manier om uw energiekosten te verlagen!
2) Tevens is het mogelijk om lichtbronnen met een lange levensduur toe te passen, wat zeer geschikt is voor hoge ruimtes, zoals bedrijfshallen. Met de vervanging van lichtbronnen én armaturen door meer efficiënte types heeft u het voordeel van synergie: 1 + 1 = 3!
3) Het toepassen van LED kan een goede energiebesparende verlichtingsoplossing zijn en een substantiële bijdrage leveren aan de vermindering van uw energiekosten. Echter is LED niet altijd geschikt; wij adviseren u dan ook graag!
4) Met een lichtmanagementsysteem schakelen aanwezigheidssensoren automatisch de verlichting uit in ruimten die (tijdelijk) niet gebruikt worden. Daglichtsensoren doseren de hoeveelheid licht van de armaturen afhankelijk van de daglichttoetreding. Door het volgen van de ontwikkelingen op dit gebied kunnen wij u voortdurend financiële en functionele voordelen te bieden!

Voor meer informatie over Minderwatt®: www.minderwatt.nl