Barendrecht-Elektra b.v. dealer van Solamagic

Barendrecht-Elektra b.v. dealer van Solamagic

Barendrecht-Elektra b.v. is dealer van Solamagic elektrische terrasverwarming. Deze elektrische verwarming is veilig in gebruik, geluidloos, heeft een hoog rendement en is energiezuinig ten opzichte van gasheaters.

Terrasverwarmers worden veel toegepast op overdekte balkons, terrassen en veranda’s en op al die plaatsen waar directe comfortabele warmte is gewenst. Doordat deze terrasverwarmers een (infrarode) stralingswarmte afgeven, zijn ze uitstekend toe te passen in deze situaties. Men verwarmt namelijk niet de lucht, maar de mensen middels de unieke Philips HeLeN technologie.

Mede door het rookverbod komen horecaondernemers voor de keuze te staan welk type terrasverwarming nu aan te schaffen. Horeca situaties verschillen veel van elkaar en daarom is een goed advies van groot belang.

Op de website van http://www.eenwarmterras.nl/  treft u informatie aan over de verschillende terrasstralers van Solamagic. Wanneer u vragen heeft, informatie wilt over de mogelijkheden of interesse heeft in elektrische terrasverwarming kunt u altijd bij ons terecht!